Om RADPOINT

Vi är experter på IT-säkerhet, nätverk och applikationsleverans.Bolagets erbjudande riktar sig mot organisationer som önskar utöka skyddsnivåer, säkerställa driftsäkerhet, tillgänglighet samt produktivitet. RADPOINT vinner kundförtroenden baserat på sakliga funktionella dialoger, kunskap och engagemang. Resultatet av ett samarbete med RADPOINT innebär högkvalitativa leveranser implementerade inom projektets givna ramar (tid/ekonomi/funktion)

RADPOINTs mål är att fortsätta attrahera branschens bästa IT-säkerhetsspecialiter genom att vara den mest attraktiva arbetsgivaren. Med delaktighet, lagkänsla och respekt arbetar vi långsiktigt tillsammans med våra kunder, medarbetare och tillverkare inom ett område vi brinner för.

Kvalité i leveransen säkerställs genom

  • Mångårig erfarenhet
  • Bästa produktkunskap
  • Processstyrd arbetsmetodik (RAD)

Vi finns här

Nedan finner du information om kontaktvägar samt besöksaderess till oss på RADPOINT och våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå.

Kontakt

Besök oss

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg och Umeå

Online Privacy Policy

Information: Vi samlar information vid registration eller formulär. Vår sajt kan besökas helt anonymt. Vi använder insamlad information till inbjudningar, hantering av support. Informationen hanteras enligt gällande lagar.

  • Vi lagrar ingen information i cookies/kakor.
  • Vi hanterar all information konfidentiellt och den delas inte med andra bolag.
  • 3:de parts länkar till våra leverantörer och partners hanteras enligt respektive sajts gällande polisys.

Terms of Use

Copyright: Innehållet i denna webbplats, inklusive men ej begränsat till text, grafik eller kod är upphovsrättsskyddad och tillhör RADPOINT AB. Det är tillåtet att elektroniskt kopiera delar av denna webbplats för eget syftet. All annan användning, inklusive men inte begränsat till reproduktion, distribution, visning eller överföring av innehållet på denna webbplats är förbjudet utan tillstånd från RADPOINT AB. Alla varumärken, servicemärken och varunamn som används på webbplatsen är varumärken eller registrerade varumärken.

Genom att använda vår sajt godkänner du vår Privacy Policy samt Terms of use - Kontakta oss vid frågor.