Arista Networks

En pionjär inom Software-Defined Networking

Positionerad som ”Leader” i Gartners Magic Quadrant sedan 2015. Närvaro i samtliga av världens stora datacenter. Arista Networks sätter standarden för datacenternätverk.

RADPOINT är partner med Arista Networks och har levererat lösningar sedan 2014.

Arista Networks lösningar bidrar med intelligens och öppenhet genom sin marknadsledande mjukvara EOS.Flexibiliteten i lösningarna gör att de passar in i små som stora miljöer.Våra konsulter har mångårig expertis inom att bygga datacenterlösningar för våra kunders specifika behov.

Vilka är Arista Networks?

Arista Networks grundades för att leverera mjukvarubaserade nätverkslösningar för stora datacenter och prestanda-krävande beräkningsmiljöer.

Med fler än 15 miljoner nätverksportar levererade världen över har man mer än väl visat sig vara en spelare att räkna med.

Varför välja Arista Networks?

  • Kärnan i lösningarna är Aristas Extensible Operating System (EOS), ett banbrytande operativsystem för nätverk med en och samma mjukvara genom hela linjen av produkter.
  • EOS låter dig uppgradera under drift och även installera egenutvecklade applikationer på din nätverksutrustning.
  • Arista Networks finns i alla de största datacentren du använder varje dag, exempelvis Microsoft Azure och Facebook, vilket borgar för hög kvalité och god tillförlitlighet. Samma EOS körs i ditt datacenter.
  • Grunden i EOS är Linux och kan automatiseras med alla populära verktyg såsom Ansible, Puppet etc.
  • CloudVision ger dig fullständig inblick och automationsmöjlighet för hela ditt datacenternätverk.
  • Supporten bemannas 24/7/365 av tekniker med högsta certifiering från ett antal leverantörer. Kompetens i absolut världsklass.

Hur passar Arista Networks in i min miljö?

Låg latens i produkterna gör att IP-baserade lagringsnätverk presterar exceptionellt.

Stöd för Multi-Chassis Link Aggregation (MLAG) och Equal-Cost Multi-Pathing (ECMP) gör att även en liten miljö på två switchar kan erbjuda redundans för anslutningar på både lager 2 och lager 3.

Stöd för den senaste öppna tekniken, såsom VXLAN och EBGP, gör att du som kund kan slippa inlåsningseffekten du får med traditionella nätverkslösningar.

FAQ Hyperconverged solutions