Compuverde

Svensk scale-out flash-baserad lagringsplattform

En lösning som ger spetsteknologi i kombination med branschledande prestanda och redundans – allt med en total ägandekostnad som är i världsklass.

Compuverde stödjer dagens såväl som framtidens lagringsbehov genom att erbjuda en mjukvarudefinierad och horisontellt skalbar lagringsplattform.

En plattform som är helt hårdvaruagnostisk och helt utvecklad för flash-teknik – vilket betyder att du inte behöver leta längre.

Compuverdes web-scale arkitektur erbjuder den flexibilitet som är så kritisk för framtida lagrings-lösningar och behoven för Sakernas Internet (Internet of Things).

Vad gör Compuverde intressant?

Plattformen klarar fil, block och objekt-lagring och skalar till 100-tals PB. Fungerar lika bra i prestanda-krävande miljöer som för bulk-lagring.

Erbjuds i två olika licensformer, välj det som passar er bäst:

Compuverde vNAS, här bygger man ett dedikerat Scale-Out lagringssystem från 4 noder till 100-tals noder

Compuverde Hyper-converged, här körs Compuverde som VMs i en virtuell miljö och levererar lagringsplattformen i perfekt harmoni med hypervisorn

Vilka workloads passar Compuverde bäst?

Compuverde ger dig friheten att välja den typ av installation som passar era krav bäst, vNAS eller Hyper-converged, Metro Cluster för hög tillgänglighert eller Hybrid Cloud för synkronisering mellan två eller flera datacenter/moln.

Finns det något enkelt sätt att utvärdera Compuverde?

Såväl vNAS som Hyper-converged Storage finns tillgänglig i en fri version som är begränsad till 20TB. Hitta den version du önskar testa via länken nedan. Där hittar du även dokumentation och supportad HW.

FAQ Hyperconverged solutions