Compuverde

Svensk flashbaserad scale-out lagringsplattform

En lösning som ger spetsteknologi i kombination med branschledande prestanda och redundans – allt med en total ägandekostnad som är i världsklass.

Compuverde stödjer dagens såväl som framtidens lagringsbehov genom att erbjuda en mjukvarudefinierad och horisontellt skalbar lagringsplattform.

En plattform som är helt hårdvaruagnostisk och helt utvecklad för flash-teknik – vilket betyder att du inte behöver leta längre.

Compuverdes web-scale arkitektur erbjuder den flexibilitet som är så kritisk för moderna lagringslösningar och behoven för Sakernas Internet (Internet of Things).

Vad gör Compuverde intressant?

Plattformen klarar fil, block och objektlagring och skalar till hundratals petabyte. Fungerar lika bra i prestandakrävande miljöer som för bulklagring.

Erbjuds i två olika licensformer, välj det som passar er bäst:

Compuverde vNAS: Dedikerat Scale-Out lagringssystem från fyra noder upp till hundratals

Compuverde Hyper-converged: Compuverde som VMs i en virtuell miljö och levererar lagringsplattformen i perfekt harmoni med hypervisorn

Vilka workloads passar Compuverde bäst?

Compuverde ger dig friheten att välja den typ av installation som passar era krav bäst, vNAS eller Hyper-converged, Metro Cluster för hög tillgänglighert eller Hybrid Cloud för synkronisering mellan två eller flera datacenter/moln.

Finns det något enkelt sätt att utvärdera Compuverde?

Såväl vNAS som Hyper-converged Storage finns tillgänglig i en fri version som är begränsad till 20TB. Hitta den version du önskar testa via länken nedan. Där hittar du även dokumentation och supportad HW.

FAQ Hyperconverged solutions