Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Radpoint Summit 2019 Stockholm

17 oktober, 2019

Vi skulle vilja bjuda in dig till Radpoint Summit, en kostnadsfri heldagskonferens med aktuella föreläsningar och iakttagelser inom cyber security, cloud, automation, smarta datacenter och unified communications. Givetvis ingår lunch och avslutande middag. Det blir helt enkelt en kanondag!

Vad är Radpoint Summit?

Radpoint Summit arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö under en dag. Vi har laddat med 3-4 samtidiga föreläsningar så att du kan välja ditt intresseområde. Vi rör oss mellan strategisk nivå och direkt operativ tips-och-trick-nivå, både föreläsningar, hands-on och i dialog. Med massor av experter på plats är det ett utmärkt tillfälle att lära sig mer och nätverka.

Kolla in agendan!

Till agendan >

Är det här för mig?

Arbetar du med kvalificerade IT- och kommunikationsfrågor som nätverk- eller säkerhetstekniker, IT/driftchef elller kanske IT-arkitekt så skulle vi säga ett rungande ja! Jobbar du med att hantera utmaningar och möjligheter i en hybrid miljö? Är du intresserad av ämnen som Security Orchestration, Automation and Response (SOAR), Software Defined Datacenter, SD-WAN och HCI eller kanske All-in-One Communications och Collaboration/Contact Center så är det här verligen din arena.

Årets inspirationsföreläsning: Allt kommunicerar, Alltid! Vad kommunicerar du?

På Summit i år har vi det stora nöjet att bjuda er på en alldeles speciell inspirationsföreläsning; Kjell Dahlin kommer att gästa oss! Kjell är en oehört omtyckt föreläsare som på ett underhållande sätt pratar om retorikens kraft, både i det stora och det lilla. Det här vill du inte missa!

Vill du delta på middagen?
JANEJ

Detaljer

Datum:
17 oktober, 2019
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
Webbplats:
radpoint.se

Plats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2
Stockholm, 11825 Sverige
Webbplats:
http://munchenbryggeriet.se

Arrangör

Radpoint
Telefon:
+46-8-40027001
E-post:
info@radpoint.se
Webbplats:
radpoint.se