beSECURE

Sårbarhetsanalys och åtgärdshantering

Ta kontroll över sårbarhetsstatus, på allt som har en IP-adress! Traditionella penetrationstester anses generellt för kostsamma att utföra ofta, varför de i bästa fall genomförs årsvis, i värsta fall aldrig. Syftet är att identifiera sårbarheter i IT-miljön som kan utnyttjas för angrepp och intrång.

För att ens ha en chans att täppa till sårbarheter i rimlig tid behöver sårbarhetskontroller utföras ofta (läs dagligen). Därför arbetar vi på Radpoint med Beyond Securitys automatiserade lösningar för att hitta sårbarheter i nätverket, interna applikationer, PCI-infrastruktur och publika webbapplikationer. Lösningen ger även stöd i åtgärdsprioritering med trendorienterad analys och rapportering ner på IP/host-nivå.

Identifiera sårbarheter i all typ av infrastruktur, från en till tiotusentals IP-adresser

Det spelar ingen roll om du vill få koll på den enda IP-adress din webserver finns på, eller om du vill få koll på tiotusentals IP-adresser i ditt nätverk. Det spelar heller ingen roll om det är en IP telefon, printer, accesspunkt, IoT-enhet, server eller klient på IP-adressen. Beyond Securitys ger dig all nödvändig information angående påträffade sårbarheter och hur de kan åtgärdas.

  • VAM (Vulnerability Assessment and Management) identifierar sårbarheter och rankar dem utifrån risk, med prioriterad åtgärdslista.
  • Automatiserad kontinuerlig skanning av sårbarheter och risker vilket gör att man slipper kostsamma manuella tester
  • Extremt få falska positiver
  • Rapportering som möjliggör enkel och effektiv prioritering av insatser
  • Flexibel arkitektur genom molnbaserad alternativt lokal (on-prem) management. Både fysiska och virtuella skanners

Tryggt val genom teknisk ledarskap inom området

Mer än 15 års utveckling borgar för erfarenhet och kunnande

Egenutvecklad teknologi för skanning av nätverk och applikationer

Ständigt växande och uppdaterad säkerhetsdatabas sedan 1998 genom SecuriTeam.

Varför välja Beyond Security för sårbarhetsanalys?

Denna lösning har har bevisat att den sticker ut bland konkurrensen i följande avseenden: korrekt med mindre än .01% falska positiver vilket är bäst på marknaden. Heltäckande på så sätt att den stödjer olika typer av målmiljöer som IT-infrastruktur, operativsystem och applikationer med tester från lager två till och med lager sju. Flexibel arkitektur genom moln. Enkelhet i management och rapportering genom ticketing, scores, trend m.fl.

FAQ Hyperconverged solutions