Technical University 2018 – ännu en succé

Göran Walles
av Göran Walles2018-03-25

Årets Technical University hölls traditionsenligt i Uppsala, där vi under två dagar förkovrade oss i allt som vi älskar att nörda ned oss i – säkerhet, nätverk och smarta datacenter.

För nionde året i rad bjöd vi på spetsinformation inom säkerhet, smarta datacenter och nätverk. Med tunga föreläsare från Nutanix, Palo Alto och många andra av våra partners och leverantörer, utforskade vi relevanta ämnen på högt och lågt – men alltid med det engagemang och den vetgirighet som är signumet för Technical University.

Givetvis är all aktuell kunskap, alla workshops och föreläsningar med förstahandskänsla otroligt viktig för oss som arbetar inom de här områdena. Som arrangör av eventet är vi glada att deltagarna rapporterar andra värden parallellt med tekniken. De mjuka värdena; samtalet mellan oss som arbetar med det här, det kollegiala utbytet, erfarenheterna, tankarna och umgänget.

Technical Universtiy 2018 - en succé

Technical University är alltid välbesökt. Eventet pågår i två dagar och dag 1 avslutar vi med middag och underhållning.

Nästa år kör vi igen. Är det något speciellt du skulle vilja att vi tog upp? Något workshop-moment du är sugen på? En föreläsare? Vi uppskattar alla förslag så tveka inte att Skicka oss ett mejl så håller vi dig samtidigt uppdaterad inför nästa års event.

Stort tack till alla medverkande och ni som deltog. Vi ses snart igen!

”Technical University växer för varje år. Behovet att få förstahandsinformation från leverantörerna är uppenbart värdefull. Samtidigt uppskattas det kollegiala utbyte som äger rum”

Fredrik Hökegård, CEO, Radpoint

Fredrik Hökegård vd Radpoint