Nu är vår nya webb klar!

Vi är oerhört glada att presentera vår, från grunden och uppåt, helt nya webb! Massor av kurerat innehåll från alla de tillverkare och partners vi arbetar med. Och givetvis vår nya grafiska profil i sitt första uttryck.

Sedan starten 2009 har vi vuxit hälsosamt varje år och idag är vi Sveriges största fristående leverantör av cybersecurity och smarta datacenter-lösningar. Under förra året gick vi samman med Sveriges kunnigaste inom smarta datacenter, Layer 8, och behovet att smälta samman verksamheterna i vår kommunikation uppstod.

Under våren började vi därför arbetet med en uppdaterad grafisk profil. Men en profil måste tillämpas och gestaltas och det är egentligen först nu vi riktigt kan visa vad det arbetet har resulterat i.

Den nya webben har inneburit ett digert arbete att sammanställa och strukturera information om våra tillverkare och om deras lösningar, men också våra tjänster kopplat till det. Via menyn uppe i högra hörnet hittar ni all information och ni kan lätt navigera mellan våra tjänster, tillverkare och lösningar.

Förutom att ni nu ska kunna läsa på varför vi valt att samarbeta med vissa tillverkar och deras lösningar så är ambitionen också att dela med oss av vårt expertkunnade inom de här områdena allt eftersom. Så här kan det exempelvis se ut när vi ger tips på hur du skapar en sökmall med LogPoint.

Vi hoppas ni ska gilla vår nya sajt! Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad på vad vi hittar på – rätt var det är dyker det upp ett spännande evenemang som du inte vill missa.

Vi ses!