Velocloud

Software-Defined WAN på riktigt

VeloCloud är den enda leverantör som fullt ut har sin SD-WAN tjänsteplattform i molnet.

VeloCloud ger möjlighet till WAN-optimering samtidigt som man kan utöka åtkomsten till företagets affärskritiska applikationer och molntjänster. På ett enkelt sätt kan man även rulla ut nya tjänster i sitt WAN utan installationskrav på kontoren.

Vad gör Veloclouds erbjudande speciellt?

Veloclouds SD-WAN använder Cloud Gateways placerade i samtliga större datacenter världen över. Dessa Cloud Gateways hjälper dig att optimera åtkomsten från dina kontor till SaaS- och molntjänster såsom Office 365 och Amazon AWS.

Optimeringen låter dina användare utnyttja tillgänglig bandbredd bättre genom applikationsbaserad QoS och korrigerar för störningar i videokonferenser.

Som en av få SD-WAN-leverantörer låter Velocloud dig kommunicera direkt mellan kontoren med samma optimering som mot molntjänster.

Hur köper jag Velocloud?

Velocloud är en prenumerationstjänst. Under löpande avtalstid går det också mycket enkelt att bygga ut med fler kontor eller uppgradera befintliga kontors bandbredd.

Velocloud har ingen separat kostnad för trafikvolym utan har en fast kostnad.

Under er prenumeration ingår utlåning av hårdvaran, vilken ni lämnar tillbaka om ni skulle välja att avsluta er prenumeration.

Hur hanterar jag lösningen?

Veloclouds lösning hanteras helt och hållet genom en webtjänst, placerad i molnet. Det enda som placeras i din egen miljö är din gateway.

All konfiguration hanteras i mallar vilket gör det enkelt att rulla ut en likvärdig miljö på samtliga kontor. När du skickar ut en ny hårdvara så är den förinställd så att dina användare på plats enbart behöver koppla in den och så är de igång på två minuter.

Det kan inte bli enklare!

Fördelarna med Velocloud

1

Prestanda och tillförlitlighet

VeloCloud levererar hybrid-WAN med hög prestanda, pålitlighet samt kommunikations- och operatörsflexibilitet. Allt för att säkerställa optimal prestanda även för de mest krävande applikationer, såsom röst och video.

2

Virtuella tjänster

Integrera virtuella tjänster så väl lokalt som i molnet med endast ett par klick , vilket minimerar antalet enheter på fjärrkontoren.

3

WAN i molnet

Eliminera flaskhalsarna i datacentret med ett färdigt WAN-nätverk i molnet.
Erhåll optimerad kommunikation till såväl publika som privata moln.

4

Automatisering och administration

Zero-touch innebär att fjärrkonto kan etableras genom automation.